HEMDATA


Website, domeinnaam en E-mail.
Dat kan met de totaaloplossing van Hemdata.

Registreer uw domeinnaam en kies een webhosting pakket.
Binnen enkele uren uw website draaiend.

Ook voor het verhuizen van uw bestaande website.
Bel !!  0228 544 319


Websites bij Hemdata zijn uniek met met een betrouwbaar CMS (content management system).

Wat is een website met CMS?  
De meeste ondernemers laten een nieuwe website bouwen om de 3 tot 5 jaar. Sommige houden hem wel 10 jaar. Maar ok. Uw investering in de nieuwe website bepaalt 3 tot 5 jaar lang hoeveel u uit uw online onderneming haalt.
99 van de 100 keer is het laten maken van een website met CMS de beste investering.  
De meeste professionele webdesign bureaus bouwen tegenwoordig alleen maar websites waar een CMS bij zit. U betaald echter vaak rond de € 1000,-. Dus dit is uw kans om voordelig over te stappen. Een CMS is juist voor de gebruiker handig en kostenbesparend. Je hoeft niet meer voor elke aanpassing, update of nieuwe dienst een webdesigner in te huren.  
Voordelen van het CMS:  
- Plaatjes en teksten bewerken alsof u in Word werkt.
- Gebruiksvriendelijk
- Verschillende rechten (auteurs, beheerders, webmaster)
- Ontzettend veel extra gratis uitbreidingsmogelijkheden zoals webwinkel,nieuwsbrief,fotoboeken.

Responsive website's van Hemdata zijn geschikt voor alle mobiele platvormen als IPone Android telefoons en tablets.

Iedere website die door ons ontworpen wordt heeft een eigen uitstraling.
Gebruikte graphics worden speciaal voor u gemaakt waardoor ze uniek zijn voor uw website. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfslogo duidelijk in beeld komt waardoor uw bedrijf ook op internet duidelijk herkenbaar is.
Uiteraard wordt het ontwerp geheel aangepast aan de huisstijl van uw bedrijf. Tijdens het ontwikkelen van een website vindt regelmatig terugkoppeling met de klant plaats. Het wordt tenslotte uw website, dus u bepaalt hoe de diverse aspecten van uw bedrijf in beeld worden gebracht. Aangezien iedere website uniek is, is een vast tarief voor het ontwerpen van een website moeilijk vast te stellen. Afhankelijk van uw wensen kan geheel vrijblijvend een offerte worden uitgebracht.
Om u toch enig inzicht te kunnen geven in onze prijzen, kunt u uitgaan van een eenmalig basistarief van ca. € 399,- voor het ontwerp van een eenvoudige website met welkomstpagina met navigatie en een aantal onderliggende pagina's.

Als u ons uw website laat ontwerpen, dan wordt na goedkeuring de website op internet gepubliceerd en zorgen wij ervoor dat uw site wordt aangemeld bij de meest bekende zoekmachines en startpagina's. Wij ontwerpen uw site zo, dat regelmatig wijzigende informatie (zoals bijvoorbeeld aanbiedingen, evenementenagenda's of menukaarten) door u zelf eenvoudig kan worden aangepast middels een CMS.

Als we uw interesse gewekt hebben en u wilt ook graag een proffesionele website voor uw bedrijf tegen een gunstig tarief, bel dan gerust voor een afspraak of een vrijblijvende offerte met Hans Klein. 0623052979

hOSTING

Windows webhosting bij Hemdata biedt u een snel en stabiel netwerk.

Meer hosting

Webdesign

Websites bij Hemdata zijn uniek maar wel met een vertrouwde CMS.

Meer webdesign

Support

Hemdata vindt service, duidelijkheid en tevreden klanten erg belangrijk.

Meer service

software

Bestaande software of ontwikkeling van software en programmatuur. 

Bel 0228 544319